Toggle navigation

Kati Laev ja maagiline kleit

10 Mai 2016

Kati Laev sai avalikkusele tuntuks Eesti Laulu konkursi kaudu, kus tal õnnestus edukalt pääseda finaali Urmas ja Anneli Kõivu poolt kirjutatud looga "Kaugel sinust".

Kõik sai alguse sellest, kui Kati leidis mõned aastad tagasi taas tee muusika juurde ja hakkas ise lugusid kirjutama. Ta leiab, et unistada tuleb suurelt - kui midagi väga armastad ja selle nimel ka tööd teed, võivad su soovid ühel hetkel täituda. Kati innustab kõiki inimesi julgelt oma unistuste poole püüdlema, sest just nii täitus ka tema suur soovunelm: osaleda Eesti Laulu finaalis ja laulda suurel laval Saku Suurhallis. 

Kati Laev kandis Eesti Laulu finaalis moedisainer Svetlana Puzõrjova loomingut - maagilist valget tšakra-kleiti. Tegemist ei ole kaugeltki tavalise kleidiga. Selle ilu ei peitu üksnes kleidi välisilmes, vaid see aitab avada kandjal tšakrad - kehas olevad energiakeskused, mille ülesanne on säilitada ja muundada universaalset eluenergiat. Kleit annab energiat, vastupidavust, rikastab hinge ning tasakaalustab keha ja vaimu. Kleidi peal on ehetena kasutatud seitset erinevat värvi kivi, mis on asetatud kehal paiknevatele tšakra-punktidele ja aitavad neid avada.